Серхио Перес катастрофира в началото на Q1 и отпадна от квалификацията

...
Серхио Перес катастрофира в началото на Q1 и отпадна от квалификацията
Коментари Харесай

Серхио Перес: В момента, в който натиснах спирачката, бях пътник

Серхио Перес катастрофира при започване на Q1 и отпадна от квалификацията за Гран при на Австралия. Мексиканският водач на Ред Бул бе извънредно неудовлетворен от този процес. Той имаше проблеми с колата си още от последната свободна подготовка, които не бяха отстранени за квалификацията.

„ Беше в действителност неприятен ден. Ужасен. Още в третата подготовка се появи този проблем. Накрая мислехме, че сме го отстранили. Не бяхме. Надявам се да стане до на следващия ден. Иначе ще е изключително мъчно съревнование “, сподели той

„ Не желая да встъпвам в детайлности, не си коства. Беше извънредно мъчно да направя каквото и да е на пистата. В момента, в който натиснах спирачката, бях пасажер. Трябва да прегледаме всичко като отбор и да изправим нещата дружно “, допълни Перес.

„ Нещо местеше спирачния баланс прекомерно напред при прекъсване. Само се надявам да го оправим за на следващия ден, с цел да мога да минимизирам вредите. Напълно се поверявам на тима си, че ще успеем да превъзмогнем казуса и ще имаме мощно спортно движение. Просто не може да се кара по този начин “, сподели още той.

В Ред Бул ревизират какъв е бил казусът. Кристиан Хорнер сподели, че денят в действителност бе ужасяващ за Перес. Според Хелмут Марко казусът бил с режимите на двигателя
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР